Match!

Idag ska jag spela match i hamburgsund och efter det har vi "uppehållsfest" hemma hos en i laget! Så det blir full rulle idag!
/thea


Jag genom åren

 
 

You turn me up, you turn me upside down

 
 
Glömde helt bort att uppdatera igår! men i alla fall så sov sofia över här från i tisdags till igår. Vi kollade på film och lite sånt. Och efter att sofia hade åkt hem gick jag bara runt och skrota här hemma.
Idag har jag varit i Mellerud för att fixa Id-kort och bankkort. Allting känns så himla invecklat med kort, men alla andra klarar ju av det så varför skulle inte jag göra det. Det fastnar väl det också!
Och jag har absolut inga planer för senare, får väl se vad som händer.
 
/Alicia
Jätte fin bild på mig och Thea!

Wake me up

idag har jag bara kollat på grey's anatomy och lagat mat, ikväll ska jag träna med killarna, för att få lite mer närkamper och snabbare spel! kommer säkert springa mycket idag eftersom matcherna är slut nu, men det går nog bra ändå!
Nu ska jag ta och hitta på nåt , för nu skiner faktiskt solen!
/thea

 

Regn, regn och mera regn

Härligt med sommarlov när det regnar hela tiden!
Nej, jag ska inte klaga nu, men hade ju vart roligt med lite sol. 

Igår åkte mi familia y yo till stugan och sov där, fick gå upp tidigt imorse eftersom mamma, pappa och becca skulle jobba.. Så från 8 och fram till halv 12 ungefär har jag bara suttit och kollat på grey's anatomy! Det finns verkligen ingen bättre serie ♥
/thea
 

Målar

just nu målar jag faktiskt lite, är inte speciellt duktig, men jag tycker det är kul!
Tror jag ska städa lite sen, jag fick sån där städarlust som man får ibland. Om 2 veckor åker jag på elitläger och det ska bli så himla kul! en hel vecka med fotboll! Och om 24 dagar åker jag
 
och alicia till karlstad för att kolla på Gyllene tider och det kommer också bli jätte kul!



Hemma från Alicia

Jag va ju hos Alicia förut som hon också skrev. Vi har inte gjort så jätte mycket, men vi hade kul iallafall!


Waiting

Har precis tagit en lååång dusch och nu väntar jag på att Thea ska komma hit!
Vet inte vad vi kommer hitta på för något men jag bloggar senare!
puss Alicia
 
en söt bild på Thea får fylla ut inlägget
 

Borta bra men hemma bäst

kom hem från sunne vid 6 ungefär. jag har haft det jätte kul de här dagarna! 
Har hunnit med mycket men ändå känns det som att jag bara har legat i soffan och slappat, haha! 
Men, jag har iallafall haft jätte kul!

/thea
 
 
 
 

New computer

 
 
Det blev rätt tråkigt att vara på hafsten eftersom att det var dåligt väder och vi inte kunde göra något annat än att sitta inne, så jag och therese åkte hem en dag tidigare.
På kvällen när vi kommit hem åkte therese hem till sig för att hennes mamma fyllde år, och sofia kom hit och gjorde mig sällskap. Vi gjorde inte alls mycket, vi satt mest och bara prata och lyssna på musik.
 
Har även fått en ny dator! Förstår mig inte på windows 8 så värst mycket än bara, men jag lär mig väl.
puss Alicia
 
 

få ditt hår att växa snabbare

Ät rätt
Vill du att ditt hår ska växa och må bra är det viktigt att du äter en nyttig och allsidig kost och får i dig alla nödvändiga vitaminer, mineraler och antioxidanter. Undvik eller dra ner på så kallad skräpmat som innehåller mycket fett och salt. En del vitaminkomplement kan också boosta din hårväxt, särskilt B-vitamin, betakaroten och silica.


Skäm bort med återfuktning
Ditt hår behöver rejält med fukt för att hålla sig friskt. Se därför till att du lägger en hårmask med jämna mellanrum, gärna en gång i veckan. Satsa på en som är anpassad efter din hårtyp. Applicerar du inpackningen i handdukstorkat hår och låter den verka i en varm frottéhandduk blir den ännu mer effektiv. Satsa gärna på varianter som innehåller sheasmör eller avokado-olja, som hjälper dina hårstrån att inte brytas av. 

Massera mera
Precis som din kropp mår ditt hår bra av en massage då och då. Eftersom din hårbotten är täckt av ett lager smuts, gamla hudceller och olja kan hårstråna ha det svårt att växa igenom detta. Ge din hårbotten en rejäl massage i ett par minuter när du schamponerar i duschen. Då blir din hårbotten riktigt ren! Massagen sätter också fart på hårsäckarna och blodtillförseln, vilket speedar på hårväxten ytterligare.

Låt ditt hår vila

Att stylingverktyg som din fön eller locktång sliter på hårstråna är knappast någon hemlighet. Se därför alltid till att du applicerar en värmeskyddande produkt innan du börjar styla loss. Allra bäst mår ditt hår ifall det får självtorka. Känns fönen som ett måste, kanske du kan ge ditt hår en ledig dag i veckan från stylingen? Ett annat tips som sägs motverka att håret bryts av är att sova med håret uppsamlat i en hög, lös tofs.

Relaxa
Att stressa mindre är viktigt för din hälsa, men visste du att vardagsstressen kan ha en förödande effekt på ditt hår? När du är jäktad minskar tillförseln av näringsrikt blod till hårsäckarna, vilket gör att ditt hår mår sämre och också växer mindre. Vill det sig riktigt illa kan du utveckla stressjukdomen alopecia areata, vilket innebär att du kan tappa allt ditt hår. 

Toppa regelbundet
Att klippa håret var 6-8:e vecka får det inte att växa snabbare. Men däremot ser den regelbundna toppningen till att ditt hår håller sig friskt. Att vänta 3-4 månader mellan varje frisörbesök innebär visserligen att ditt hår hinner växa ut längre men eftersom dina toppar troligen är så slitna då måste frisören klippa av mer hår än om du hade gått på regelbundna toppningar varannan månad. Att klippa lite ofta ger alltså ett friskare – och längre – hår på sikt.


visste du att...

* I Tanzania är det förbjudet för män att ha på sig tighta kalsonger.

* Den svarta lådan i ett flygplan är inte svart, den är orange.

* Fanta innehåller mer socker än cocacola.

* I Kalifornien är det olagligt att bjuda sina husdjur på tobak.

* Mer än 2500 vänsterhänta personer dör årligen av att använda produkter anpassade för högerhänta.

* Det tar ca 40 minuter att få ett strutsägg hårdkokt.

* En räkas hjärta sitter i huvudet.

* Albatrosen har en vingbredd på 7 meter från vingspets till vingspets.

* Flodhästen dödar fler människor i Afrika än vad alla djur i Afrika gör tillsammans.

* Fulla myror ramlar alltid åt höger.

* Bara en bok har tryckts i fler exemplar än bibeln, nämligen IKEA-katalogen.

* Det finns inget svenskt ord som rimmar på silver.

* Sköldpaddor kan andas med rumpan.


Sunne

ikväll åker jag, mamma och elin, ( pappa kommer senare)  till Sunne där mina släktingar bor och stannar där till på söndag, så vi firar midsommar där! 
jag tror inte det blir så mycket bloggning, för jag tycker inte om att blogga från mobilen..
Men jag kan göra några tidinställda sen! :)
/thea

bästa elin ♥
 

Lazy

Idag har jag varit så mycket latare än vad jag brukar, har legat i soffan och glott på tven hela dagen! Förflyttade mig ända ut till köket för mat ibland också haha
Såg en reklam om den där filmen dumma mig. Så jag satte på filmen och kollade. Jädrar i mig vilken bra film! Att ingen har sagt till mig att den är så bra tidigare asså. Älskar tecknade filmer

Ne nu ska jag ta och äta lite till
/Alicia


Hahaha dör lika mycket varje gång jag ser den här bilden!! Kameran ramlade när jag och Thea skulle ta kort, så vi ser ju feta och korta ut! Hahah


Slappdag

får bli en slappdag till idag, det är ju faktiaskt sommarlov!
Ikväll har jag fotbollsträning med KIF, alltså mitt klubblag istället för distriktslaget. Men nu ska jag börja med lite mat, så att mamma blir glad när hon kommer hem vid 12! :)

jag och becca som småååå
 

Sunny tuesday

Igår spenderade jag kvällen med Sofia och Therese! Vi åt jordgubbar, badade och hade det allmänt mysigt! Jag och Sofia sov hos Therese, och idag cyklade vi ner till båtestöt för sol och bad. Härlig dag!
/Alicia

 


Distriktssamling

Det är ju bra väder idag också, så jag kommer nog ligga ute och sola ganska mycket idag. Ikväll har jag distriktssamling och det ska bli jätte kul för det känns som att det var jätte längesen jag träffade dom tjejerna nu! Det är sjukt vad kul man har med dom! Vi var ju på götalandsläger i maj det var nog nåt utav det roligaste jag vart på! Så himla mycket skratt och mat och fotboll, det kan inte bli bättre!!
Nu ska jag gå ut istället för att sitta inne vid datorn.
/thea
 
 
 

bilder från idag

jag var ju med alicia idag och vi var ute nästan hela tiden.
vi satte upp min studsmatta, cyklade tilll vita sannar, hoppa och tog massa kort!
/thea
 

SUNSHINE TODAY

Jag spelade ju match mot hamburgsund igår och vi förlora tyvärr med 2-0, men dom gjorde mål på frispark och skruvade in en hörna, alltså bara på fasta situationer, annars tycker jag att vi var bättre spelmässigt och skapade fler målchanser, men vi hade inte turen på vår sida, utan fick stolpträffar..
Jag blev matchens lirare, så det var ju kul även om vi förlorade!

Idag ska jag nog va med Alicia, som hon skrev i inlägget under. Jag tycker att hon ska komma hit, för jag orkar inte ta mig någonstans, haha.
Men det är ju bra väder idag så vi går väl ut och gör något skulle jag tro!
/thea


Min brallis ♥
 

Bored

Sitter inne och har så sjukt tråkigt! Värre än så här har det nog aldrig vart!
Iallafall så spenderades gårdagen med Sofia, och morgondagen kommer spenderas med Thea, vad jag vet hittills iallafall.
På torsdag åker jag med familjen till hafsten och stannar där tills på söndag. Therese följer förmodligen med också! Så när jag är där kommer det nog bli rätt dåligt med bloggande..

Puss/Alicia


Kossan

va med jossan igår, och vi gick till kvarnis med 5 barn, så det kändes som att vi kom med ett helt dagis, haha!
sen va vi ute en stund på kvällen också men det börja spöregna, så becca fick hämta oss..

Jag har kommit på att jag inte gör så mycket när jag är med folk, det känns som att vi gör massa och vi har jätte kul, men man sitter mest och pratar, tar kort, går runt och sånt.
/thea
 

bilder från älvhögsborg

 

Meningslöst inlägg

Det bästa med sommarlovet är helt seriöst sovmorgon! Legat kvar tills nu och det är helt ovanligt enligt mig

Lite tråkigt också när jag tänker att jag inte kommer träffa klassen på ungefär 2 månader, men sommarlovet är lika fort över

Senare kommer nog Sofia hit, sover väl troligen här också! Vet inte vad vi kommer hitta på men jag bloggar senare eller imorgon. Lovar

/Alicia


Tom


Såhär kul har jag i bilen, medans Becca är totalt osocial bredvid mig


Sommarlovet börjar med spöregn och oska!

Kvällen började inte så kul igår, trodde att det skulle bli skit tråkigt. Men vid 10-halv 11 ungefär kom Martin, Hampus, jan och Tobbe (Therese också, som jag var med innan)
Och vi satt i mitt uterum och jan spela gitarr och resten av killarna sjöng allsång och diskutera en del saker!
Den strax efter 11 cykla vi till stinsen för att se om vi hade vunnit något, men det hade vi inte. Då hängde Emilia Tobbe (en annan Tobbe) Daniel och alle med hem istället och vi satt och prata en bra stund. Tobbe drog vid 12, Meli vid 2, Therese somnade 3 ungefär och jag Daniel och alle satt och prata till 4 nästan!

Kvällen/natten blev iallafall roligare än vad jag trodde den skulle bli!

/thea


SOMMARLOV!


Älvhögsborg med la clase

Idag har alla klassen "ute-dag" och vi ska till älvhögsborg och bada och sola och bara chilla, så det blir nog bra tror jag!
Nu måste jag gå, så jag skriver kanske mer sen, eller tvingar Alicia att skriva!
/thea

Världens goaste kusiner

https://cdn3.cdnme.se/4124969/7-3/pic_51b56c5dddf2b30e4d32e794.jpg" class="image">


Pictures på me och brallis

VARNING FÖR FULA BILDER!!


Tja, tjena, hej, hallå!

Hatar att börja och sluta blogginlägg, man vet inte riktigt vad man ska skriva, typ "hej hej allihopa" och så har man typ 2 läsare, haha nej, men typ så, och när man ska sluta så skriver man "hejdå, ses snart igen", fast det blir ju helt fel.. Haha
 
Idag har jag iallafall vart på min kusins student och det va riktigt trevligt! Det blir värsta stämningen när alla springer ut från skolan och är hur glada som helst!
/thea

Jag ska få brallsan att blogga mer

Jädrar vad hon är dålig nu asså.. Men tycker om henne ändå!

Idag har jag vart i skolan och tränat fotboll. Det är helt sjukt att det bara är 4 skoldagar kvar!! Herre asså! Våren har gått hur fort som helst, och bara flugit iväg!
Nu är jag vrålhungrig, så jag ska gå och äta.


såhär firar KIF en förlorad match!

Efter matchen igår hade vi lagfest och vi hade riktigt kul, så det blev en lyckad kväll! 
/thea

YOLO liksom

haha nej, men man får la bjuda på sig själv ibland!
/thea

1:a juni och sommar!

/thea