Död

Helt slut efter ett jobbigt kondition- och styrkepass. Min kropp är helt död och jag måste verkligen sova nu. Vi har massa läxor och prov i skolan just nu så uppdateringen blir nog inte den bästa.Getting ready

Hej! Justs nu håller jag på att packa klart allt, för att snart ska vi åka hem! Har haft två underbara veckor här i usa! Men det ska även bli skönt att få komma hem och träffa alla nära och kära. 
Vi åker hem senare idag och är inte hemma förens 2 imorgon
Pussar
/Alicia
Sommar

Guuuud vad jag längtar till sommaren nu! Jag är trött på regn och snö. Jag vill ha värme, gå i shorts, grilla på altanen, bada i sjön, umgås med vänner och allt som hör till sommaren! 
Skulle inte sagt nej till en utlandsresa heller...
/theaDalarna

Jag har vart i Dalarna och åkt skidor (slalom) sen i fredags och det var inte speciellt bra internet där, därför jag inte har bloggat. 
Jag är iallafall rejält trött nu och ska snart ta och sova. Imorgon har jag massa läxor som väntar, meeeeen det är ju bäst att det blir gjort så slipper jag dom sen!
/thea
Ajajaj

Idag har vi åkt ut till en utav öarna som går ut till key west och ska bo här i två nätter innan vi åker till miami. 

Det var bra väder när vi kom hit så vi passade på att åka till stranden. Och för en gångs skull så har jag faktiskt hittat förståelsen till varför man ska smörja sig. I Sverige vill jag aldrig smörja mig bara för att det känns som att jag aldrig kommer få någon färg, men här var det nog egentligen behövligt. 

Kan inte sitta eller ligga riktigt för att jag har bränt mig så, deg är helt sjukt! Har aldrig varit såhär bränd någon gång i hela mitt liv, dör långsamt #nosleeptonight #sönderbränd 

/Alicia 
Biotime!

Idag är det alla ♡-dag som jag antar att alla redan vet. Och idag blir det ju inget alla hjärtansdagmys för mig eftersom att min boy är hemma i Sverige och jag är i Florida, så idag saknar jag han extra mycket när jag ser vad många tjejer lägger ut vad de gör med deras pojkvänner.. :( 
Idag har vi hängt på stranden och bara slappat och nu ska vi på bio! 
/Alicia 
Soft day

Hej! Igår var vi på Island of adventure, och det var hur kul som helst! Vi har tänkt att vi ska hinna med att besöka en del utav disneyworlds parker innan vi åker ifrån Orlando. Men idag kunde jag inte åka någonstans, mådde hur dåligt som helst, så fick stanna kvar på hotellet med mammi. 
Men sedan mådde jag bättre, så jag och mamma glassade vid poolen i några timmar. Sedan åkte vi och shoppa, jag köpte ett par skor Nike-skor. 
Nu är klockan 11 här och jag ska sova! 
Peace out! ✌️

/Alicia 

Orlando, Florida

Hej! Jag + familjen åkte till USA på fredag morgon, och vi anlände här på lördag natt. Nu är det andra natten vi spenderar här och jag kan inte sova pågrund av tidsskillnaden.. Hemma är klockan snart 12 tror jag? Och här är den 05.53..
Men igår var vi iallafall på universial studios! Det var sjukt kul, men det regnade hela dagen så idag får vi hoppas på bättre väder!!
/Alicia 

Läxor

Nu har Alicia åkt till varmare breddgrader, nämligen Florida! Och så får jag vara kvar här med snö, slask och massa läxor..

Jag spelade cup i Bengtsfors igår och det gick l sådär.. Vi hade bara tränat inomhus 2 gånger innan, så vi hade inte så höga förväntningar heller. Vi såg det mest som en rolig grej!
/thea

Såhär känner jag när Elin inte är i skolan..


Skidor med skolan

Idag klockan 7 åkte alla 9:or på skolan till Hovfjället för att åka skidor! 
Det var riktigt kul, men hade önskat att det skulle finnas mer puckelpistar och fler ställen där man kunde åka off-pist.
Men annars blev det lyckat tycker jag! Påvägen hem kunde jag knappt hålla uppe ögonen och klockan var 19.00...
/thea


Böcker

Har inte gjort speciellt mycket idag. Har hjälpt mamma att tapetsera och lite annat smått.. 
Jag måste bara tipsa om två riktigt bra böcker som jag tycker att alla ska läsa! 
Innan jag dör - Jenny Downham
Förr eller senare exploderar jag - John Green

Jag trodde att jag hade tappat läslusten helt, men sen hittade jag dessa böcker och nu kan jag inte sluta läsa, så dom rekomenderar jag verkligen! 
/thea


Glassar

Snart kommer mammi att köra mig till Sofia och där kommer jag spendera kvällen med henne och Therese!
Vi ska kolla Harry Potter och käka glass.
Varför vi ska kolla på Harry Potter är för att Therese aldrig sett dom! 
Harry Potter är så sjukt bra filmer dööör

/Alicia Haha söta 


Skridskor

Vi åkte skridskor igår med klassen och jädrar va ont i fötterna man får! Jag hade inte åkt på några år, så det var ändå roligt! 
Vi spela bandy också, men det är ju inte det lättaste med piggar längst fram på skridskorna som jag snubblar på när jag ska åka fort..

Handbollsmatchen som jag skulle spelat idag blev inställd, så det blir bara fotbollsträning idag!
/thea