Awake

Ligger just nu nyvaken hemma hos Thea på hennes golv och väntar på att hon ska vakna. Gårdagen bjöd på mycket sol och skoj! Och jag hoppas på att denna också gör det!
/Alicia

Gullig hon är


Kommentarer
sandra

HEJ,vilken fin blogg du har!
Jag har en liten tävling nu som avslutas ikväll kl 23.00 och vinnaren får ett helt inlägg med länk till blogg på min blogg!

så för att få fler läsare så borde du passa på!

DET ENDA DU BEHÖVER GÖRA ÄR ATTT gå in på länken och gilla min fanpage! kommentera i den senaste statusen vilken bloggadress du har :D

https://www.facebook.com/pages/sandracederbombloggse/313580825325218

IN OCH GILLA, DU FÅR FLER BESÖKARE :D

       http://sandracederbom.blogg.se
sofia

Hejsan, första gången som jag tittar in på er blogg faktiskt och den verkar spännande! Måste fråga, är ni enäggs eller tvåäggs tvillingar? Själv har jag en tvåäggs :)
Jag undrar om du vill hjälpa mig? :) kan lägga till dig på bloglovin eller kanske att du vill att jag ska göra något annat för dig? Det är så att min lilla dotter är i final och har chans att hamna på ett omslag för tidningen 'vi föräldrar'. Det är hon och 19 andra bebisar som är i final så hon behöver många röster. En liten röst hjälper henne ett steg närmare och skulle vara så tacksam om du ville rösta och hjälpa oss! Vinner hon blir det ett minne för livet och tidningen kommer hamna i hennes minneslåda! För att rösta måste man vara inloggad på facebook i en annan ruta och det tar inte ens en halv minut att rösta. Kram på dig och tack på förhand!
länk: http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/Omslagschansen-andra-omgangen/omslagstavling-viforaldrar/7

       http://nattstad.se/sofiaborjesson



* Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: