Allt en tjej vill ha

Hej!! Just nu kollar jag på film, allt en tjej vill ha. Har aldrig Seth den och den har precis börjat, så jag vet inte hur den är än, men den verkar bra!!

Igår var jag med Frida och Elin, vi åkte upp till Fridas stuga och badade och sen sov jag hos Frida!
Var så längesen jag träffa dom så det var kul att få träffa dom!

/Alicia


Bilder från elitlägret!

 

Bilder från gyllene tider!

the typical ''ta kort på toan kort'''
 
 
 
 

du är så yeah yeah wow wow

Nu har jag lagt över alla bilder till datorn, så nu kan jag blogga lite!
Jag har vart i dalarna i en vecka men min familj farmor och farfar och oskar (min kusin) nu, och vi har fiskat en hel del, åkt gokart, badat, vart på orsa björnpark. Och när vi va på orsa björnpark, tog oskar kort på en björn så att stängslet inte syntes och la ut den på facebook och skrev "såg en björn när vi fiska", och det var sjukt många som trodde på det. Trodde aldriga att så många skulle tro på det faktiskt! och så ringde mormor och fråga massa! asså typherregud vad coolt! Har ni björn-frossa nu då? Va den stor? Va den bara i vattnet? Vad gjorde ni? Va ni ensamma? Och jag bara: ehh. 

Haha, lite kul var det. och nästan alla våra kompisar tror fortfarande på det..
/thea
 

 
 

Tältning / Bio

Igår tältade jag, therese och sofia ute vid åsebro, vi bara va och hade allmänt kul. Var så sjukt kallt imorse när jag vaknade, även fast vi låg tre stycken i ett litet tält och även fast jag låg i en sovsäck med mjukisar och tjocktröja.
 
Efter att vi hade packat ihop tältet och de så blev den en sväng hem och snabbt in i duschen. Sen tog jag bussen till vännersborg med sofia, där kollade vi på bio, Känn ingen sorg, Håkan Hellström filmen. 
Det var sjukt va bra den var!! Bästa filmen på länge.
 
Och just nu sitter jag inne på sofias rum framför hennes dator medans hon själv ligger och sover. Snart blir det detsamma för mig.
/Alicia
 

Myggbett som svider & gyllene tider

Återigen så har det vart kass uppdatering från mitt håll, men jag har helt enkelt haft fullt upp och inte tänkt så mycket på bloggandet.
I fredags åkte jag och Thea upp till Karlstad för att kolla på gyllene tider!
Där sov vi en natt och nästa dag bar det hem.
I måndags var jag på skara sommarland med familjen, hade aldrig vart där förut så det var kul att få komma dit.
Och just nu sitter jag inne på Therese rum och väntar på att hon ska vakna, sov hos henne inatt.
Oj kom just på att mina föräldrar kommer vilken minut som helst, måste nog väcka henne haha

Kram Alicia

Thea testar sängen på hotellrummet


Fullt upp

Jag kom ju hem från elitlägret i fredags och sen har jag vart med Alicia, sovit hos Elin och vart i stugan, så har inte haft tid att blogga! Jag har iallafall haft det jätte bra! Elit var jobbigt med ändå jätte kul, jag kommer lägga ut massa bilder snart.

Jag och Alicia va ju, som hon skrev på vita sannar och vi hade också jätte kul!

Jag sov hos Elin sön-mån och vi bada, åkte Båt, körde fyrhjuling, paddla kanot i en Bäck och 4 timmar, och det va skit skoj där också! Så jag har haft några riktigt bra veckor nu!


Beachvolley/Kolmården

Ursäkta för dålig bloggning, men blogg-appen har inte alls funkat för mig och jag har inte suttit något vid datorn, och så har thea vart på elit-läger så hon har inte heller kunnat blogga.
Men iallafall så träffade jag thea i lördags, vi kollade lite på beachbolleyn som de hade. Men vi kollade bara någon match och sen sola och badade vi istället. 
 
 
 
 
Just nu är jag i norrköping! Så sjukt långt att åka, höll på att dö flera gånger i bilen för att jag bara kunde sitta stilla.. 
Idag var vi en sväng till kolmården, hade inte vart där sen jag var liten så det var ett önskemål från mig, haha!
Jo men det var lite mysigt bland alla djur överallt med mamma och pappa! 
 
Jag kanske slänger in ett inlägg imorgon, annars kan det hända att det blir på torsdag istället eftersom att jag ska till sofia nästan direkt när vi kommer hem på onsdag och sen sover jag där.
 
Men ha det bäst, puss. 
/alicia 
 
 
Sista bilden här är ju kass, för er som inte ser så är det delfiner haha
 
 

10 tips för bättre hy

1. Rör inte. Rör du och klämmer för mycket på tillexempel plitor i ansikte blir det lätt en infektion, så undvik det.

 

2. Rengör. När du gör rent ditt ansikte så använd inte tvål efter som att det torkar ut huden, använd mer milda men även effektiva rengöringsprodukter.

 

3. Mineralsmink. Mineralpuder låter huden andas och sätter sig inte som ett tätt lager som vanligt smink.

 

4. Peela. Peeling två gånger i veckan, även en djuprengörande mask en gång i veckan är bra. Det hjälper till att rensa bort bakterier. 

 

5. Få i dig  zink. Zink är ett ämne som finns naturligt i bland annat kött, sill, ostron och ägg. Har din kropp brist på zink så kan det leda till akne, oren och mjällande hy.

 

6. Dra ner på sockret. Socker, alkohol och skräpmat gör att kroppen vill avgifta sig och det gör den via huden, vilket är vårt största organ.

 

7. Fukta din hud. Drick mycket vatten och smörj in dig dagligen med en fuktkräm eller lotion som känns bra. Sitter du mycket vid datorn så är det bra att använda solskyddsfaktor som skyddar dig mot strålning som finns i din produkt.

 

8. Välj grönt. Frukt och grönsaker innehåller mycket bra vitaminer och mineraler som kroppen behöver för att ge dig en frisk hy.

 

9. Sömn hjälper också. Sov mycket och länge, hunden reparerar sig under natten.

 

10. Gå ut. Huden andas och behöver även den friskluft. Det är många som blivit av med sina problem efter solning. Glöm dock inte att skydda dig mot solen.


Love sunny lazy days

Imorse tog vi (familjen) en sväng till hamrane och käkade frukost där. Så sjukt gott! Och sen när jag kom hem la jag mig ute i solen för en liten stund, någon timma. Nu har jag beställt några favvisar ifrån bikbok. Kan tyvärr inte visa bilder eftersom att det inte går att spara bilderna från deras hemsida och för att jag inte vet hur man printar en bild på nya datorn.
Nu ska jag ut och klippa gräset.
 
/alicia
 
 

ELITLÄGEEEEEEER!

Har inte blivit så mycket bloggning för varken mig eller alicia dom senaste dagarna, men vi har haft fullt upp med att vara på kanalyran. Det har ju vart riktigt bra väder så det var riktigt skönt och kul!
Förutom att vi har vart på kanalyran så har vi skrattat så vi fick andnöd typ! Nej men vi var sjukt övertrötta igår, så vi skratta åt allting.

Imorgon åker jag på ELITLÄGER! ochd det ska bli så kul! Men det kommer ju inte bli speciellt bra bloggning från min sida, men det får gå ändå. Chiaaooo!

/thea
 
Allsan ♥

            

Awake

Ligger just nu nyvaken hemma hos Thea på hennes golv och väntar på att hon ska vakna. Gårdagen bjöd på mycket sol och skoj! Och jag hoppas på att denna också gör det!
/Alicia

Gullig hon är


Wednesday - Thursday

Sitter just nu och överför alla bilder på min telefon och dator till en annan hårddisk, detta bara för att datorn inte ska bli seg och för att jag kan knappt ladda ner appar längre på grund av att jag har så mycket bilder. Tar nåt såppas med tid, men det gör ju nytta. 
Inatt tältade jag ju, för första gången, jo det var väl mysigt tycker jag! Vi grillade korv, lyssnade på musik och bara va. 
/alicia 
 
 

tandläkaren

Nu var jag nyss hos tandläkaren och allt var bra, så det blev ett kort "besök" eller vad man ska säga.
Sen lite senare ska jag nog vara med jossan tror jag, och vi får väl se vad vi hittar på!
nu ska jag ta och kolla på grey's, hade!
/thea
 
 

Strax iväg

Gårdagen spenderades med Thea, vi tog en massa kort, som ni antagligen har sett på bloggen och sen bara vi va.
Idag ska jag tälta med therese och sofia! Haha, har helt ärligt aldrig tältat ute! En gång tälta jag inomhus med Wilma, bara för att vi tyckte att det var läskigt att ligga ute. Så då flyttade vi in det, haha...
nej nu måste jag packa!
/Alicia
 
Idag är det jag och sofia på bild. Normala haha

Distriktssamling

Idag har jag distriktssamling igen, och det är lika kul varje gång! Ida och sofia har vart utomlands också, så dom träffa jag inte förra gången, så det ska bli extra kul att få se dom nu! 
Annars ska jag väl bara ta det lugnt idag. Vädret är ju inte det bästa, så det är inte så kul att gå ut och göra nåt. Jag får sitta här inne och kolla på Grey's eller spela gitarr eller nåt sånt.
Hade bra!
/thea

haha, tyckte den bilden blev rolig..
 

Vi

 

lagfesten