Min sommar

1. handbollslaget på lagfest | 2. Jag och jossan i början på sommaren | 3. Jag och alicia på vita sannar | 4. Jag och Therese O på avslutningsdagen | 5. Med klassen i älvhögsborg | 6. Alicia på vita | 7. Maja, Meli och Therese på kanalyran
1. På tylösand med dalslandslaget (elitlägret) | 2. Jag och alicia tog massa kort | 3. Jag, Becca och Oskar ska åka go kart (i dalarna) | 4. Oskar som hoppar från ett hopptorn ( i Dalarna) | 5. Dalslandslaget träffar hedvig Lindahl (elitlägret) | 6. Jag och Johan på skolavslutningen | 7. Jag och Elin i slutet på sommarlovet
1. Jag och elin firar midsommar ( i Sunne) | 2. Jag och jossan som ha sminkat oss, mycket | 3. Jag och elin på en promenad i skogen (i Sunne) | 4. Jag och alicia i min stuga | 5. En hand och en sol, haha | 6 och 7. Jag och alicia på Gyllene Tider i Karlstad
1. Elin åker lian i liane | 2. Jag och Sofia på vita sannar | 3. Jag och Sofia åker båt hos Elin | 4. Jag och elin i vattnet i liane

Min sommar har verkligen vart jätte bra! Det här är inte ens alls jag har gjort, men hade så bra!
/thea
 

butterfly fly away

kass bloggning nu, men jag har haft mycket att göra på sista tiden, jag har både handbolls och fotbollsträningar nu, mån-tors, och så matcher på helgerna, skolan som börja i måndags och så kompisar där emellan!
Det var tråkigt fast ändå kul att börja skolan igen. Det är ju jätte kul att träffa alla igen, men lektionerna skulle jag kunna slippa!
Jag ska försöka uppdatera bättre, men mobilappen funkar ju aldrig.. 
/thea

Bilder från dom första dagarna i skolan
 
Två bilder på Ebbas söta katt!
 

Överby

Hej! Just nu kollar jag på Wallander och taggar att jag ska få gå upp kvart i 6 imorgon!!!!!! Wie
Nä men dom har ändrat busstiderna till skolan så jag kommer få gå upp så mycket tidigare 👎

Idag har jag iallafall varit en sväng på överby, fick med mig en kofta hem och ett par svarta jeans.
Orkar inte ta kort på plaggen, eftersom att dom är uppe på mitt rum och jag ligger nere i soffan..

/Alicia

Bild på mig och Thea


Lazy

Ska bli skönt att skolan börjar, få lite rutiner och sådära. Jag klagar verkligen inte på sommarlov, men det ska faktiskt bli skönt att få börja skolan igen.
Sjukt vad detta sommarlovet har gått fort, har haft en så sjukt rolig sommar! Vart med mina vänner nästan varje dag, och tagit någon slappdag emellan allt. Kan nog säga att det varit den bästa sommaren på flera år! Bra väder nästan varje dag och allt. 
 
Men iallafall så fick det bli en såndär slappdag idag. Idag har jag typ bara käkat och kollat på glee och pretty little liars med syrran.
Och igår var sofia här, vi bakade pizza och hade allt möjligt konstigt på den, typ hallon och gifflar haha.
 
/Alicia
 
 
 
 

Friendship is a single soul duelling in two bodies

 
 
 

slöööööö

Idag har jag inte gjort någonting. Jo, jag har städat och dammat i mitt rum, så känner mig lite duktig iallafall!
Men annars har jag bara slappat och kollat på massa videos av Jakob berggren, haha sjukt kul samtidigt som han säger jätte bra saker!
klicka här!

/thea
allsan on the picture 
 

Therese

Inlägget nedanför blev en dag försenat efter som att min telefon inte ville ladda upp det igår utan gjorde det nu..
 
Just nu är jag iallafall med therese!! Vi gör ingenting för tillfället utan vi sitter mest och bara chillar. 
/Alicia

Don't wanna break your heart

Hej!!
Igår var jag i Vänersborg en sväng, eftter det åkte jag till Sofia en stund. Sen drog vi till näs där vi träffade massa andra. Och sen sov vi där. Jag hade iallafall jätte kul! 
Har sovit ca 2 timmar så är sjukt trött! En timma där ich typ en timma hos Sofia.
 
Just nu ligger jag i syrrans säng och slappar och pratar med henne.
/Alicia
 
 
 

Elin och Jag!

/thea
 

This is our house, this is our rules

Sofia sov ju här i förrgår till igår och vi har inte gjort så jätte mycket egentligem, men vi har haft grymt kul!
Vi åkte hem till elin på onsdagskvällen och åkte bbåt, vattenskidor, åt massa god mat mm. Det var super mysigt!
/thea
 

Both of us

Idag kommer Sofia hit! Har inte träffat henne sen elitlägret då hon va tvungen att åka hem för att hon fick vattenkoppor, stacakrn..
Vad vi ska göra vet jag inte riktigt, jag ska klippa mig 10.45, så hon får följa med och kolla då och sen kanske vi cyklar till vita sannar eller nåt om det blir bättre väder!
Hade bra!
/thea
 

Trötter

Idag var jag en sväng hos therese! Har inte träffat henne på hela sommarlovet så vi hade mycket att prata om! 
Har precis kommit hem och sitter och fryser. När jag skulle gå hem så kom världens ösregn och när jag väl kommit hem dyker solen fram igen. Så även fast solen är framme så sitter jag inne framför datorn och fryser.. Är även så sjukt trött så snart kommer jag säkert somna..
/Alicia
 
 

Ånimskog

Hej! Blir lätt dålig uppdatering när man har annat för sig, borde egentligen sova nu men slänger in ett blogginlägg för att få lite liv i bloggen också!
Igår följde jag med thea upp till hennes stuga i ånimskog och sov där tills idag. Vi gick långa promenader, badade
 
och hade det mysigt. 
Direkt när vi kom hem idag så åkte jag till min bror för att förskotts gratta han! Han fyller egentligen år på tisdag men då är han inte hemma, så det blev lite kalas idag istället. Det bjöds på glass och annat gott.
 
Imorgon ska jag hem till mormor, har erbjudit mig att hjälpa henne med hennes trädgård, för enligt henne själv så är hon för gammal och stel haha så söt
Och sen efter det ska vi åka till något ställe och bada, kommer inte ihåg vad det hette men hon ville iallafall åka dit!
 
Nu måste jag verkligen sova, ska upp tidigt! 
Vi hörs så länge!
/Alicia